Programma

Een dag vol kennis, inspiratie en contacten!

De Kinderopvang Awards 2017 vindt op 15 juni plaats bij de ReeHorst te Ede. Vanaf 10:00 uur ben je van harte welkom en staat er koffie, thee en iets lekkers voor je klaar. We sluiten de dag rond 17:00 uur af met een gezellige borrel.

Overzicht Masterclasses

villapardoes-logo-kinderopvangawards

Steun jij ook Villa Pardoes?

Villa Pardoes biedt kinderen met een ernstige, mogelijk levensbedreigende ziekte in de leeftijd van 4 t/m 12 jaar een gratis droomvakantie aan. Weet je het nog? We zeggen: De Kinderopvang Inspiratiedag brengt een glimlach.

Inspiratie voor jou = een glimlach voor Villa Pardoes
Van 1 april tot 31 mei geldt: als je je aanmeldt voor de inspiratiedag kun je samen met een collega voor € 250,- (i.p.v. € 300,-) deelnemen aan de inspiratiedag. Wij maken dan € 50,- over naar Villa Pardoes. Zeker weten dat we zo een glimlach toveren op het gezicht van deze kinderen.

10:00 uur:  Registratie – Kop koffie & Feestelijke opening

 

10:30 uur:  Daan Noordeloos | Transavia

Daan Noordeloos van vliegmaatschappij Transavia verzorgt de presentatie “Klantbeleving, inspireren en relativeren”. Daan legt zijn inspirerende case voor en vertelt openhartig over de lessen die Transavia de afgelopen jaren uit de implementatie van de klantstrategie heeft getrokken en voorziet je van handvatten waarmee jij nog dit najaar aan de slag kunt.
Laat je inspireren door de successen en blunders uit de dagelijkse praktijk van een ‘’low cost’’ airline met een grootste ambitie op het gebied van klantgerichtheid, gebracht met een knipoog.

11:00 uur:  Raymond Klopsma | CEO sprs.me

Hoe bouw je in vredesnaam een start-up in een overvolle branche? Klinkt misschien eng, maar dat is het niet. Als je tenminste weet ‘where the magic happens’. Ooit van Disneyfilm Frozen gehoord? Vast wel. En nu denk jij op jouw beurt: wat heeft dit er nou weer mee te maken? De miljoenen jurkjes die na afloop van de film werden verkocht, deden het goed vanwege dat ene magische moment in de film. Eentje die je niet meer loslaat, waardoor je definitief wordt gegrepen. Of zoals in de film letterlijk voorbij komt: ‘The first time in forever.’ De markt mag dan wel uit grote touroperaters bestaan, srprs.me is een absolute league of her own. Voeg waarde toe, vergroot dat en je zult zien dat er meer ruimte in een branche zit dan je denkt. Uiteindelijk is het de beste kwaliteit + de beste customer experience die je de sleutel tot succes geeft.

11:45 uur:  Lunch

 

12:30 uur:  Masterclass ronde 1

 

13:30 uur:  Masterclass ronde 2

 

14:30 uur:  Koffie

 

15:00 uur:  Uitreiking awards

 

17:00 uur:  Borrel

Overzicht Masterclasses