Sponsoren

Over Tevreden.nl & Partners

Wij werken samen met toonaangevende organisaties in de branche. Zij maken kinderopvangawards.tevreden.nl mede mogelijk en ondersteunen ons met raad en daad.

Tevreden.nl is het grootste volledig in klanttevredenheid gespecialiseerde onderzoeksbureau van Nederland.

Enthousiaste klanten en trotse medewerkers zijn doorslaggevend in het succes van organisaties.

Tevreden geeft met gericht onderzoek inzicht in klantervaringen en werkbeleving met als resultaat beter presterende organisaties met een optimaal klantgerichte dienstverlening.

Steeds meer organisaties gebruiken onze onderzoeksoplossingen enerzijds voor het verbeteren van interne processen en anderzijds voor externe transparantie als marketinginstrument, verantwoording richting stakeholders of om hun maatschappelijke reputatie te verbeteren.

Voor meer informatie bezoek:

TEVREDEN.NL

Opiness

Opiness.nl is een nieuw onafhankelijk online platform, o.a. gerealiseerd door de makers van Zoover en Preferenso, waar consumenten dienstverleners kunnen beoordelen en vergelijken op klantoordeel, waar consumenten een betere keuze kunnen maken en bedrijven zich kunnen profileren.

Opiness heeft een samenwerking met kinderopvang.tevreden.nl. De resultaten en reviews verzameld op kinderopvang.tevreden.nl kunnen om deze te publiceren gratis worden doorgeplaatst op Opiness.

Opiness.nl

Feedback Company

The Feedback Company biedt zeer laagdrempelige en gebruiksvriendelijke mogelijkheden om klantenfeedback te verzamelen en op sterk onderscheidende wijze te publiceren. Advies.tevreden.nl plaatst de reviews en ratings door naar The Feedback Company voor betere vindbaarheid in Google.

The Feedbackcompany

Google

Reviews en ratings worden geïndexeerd zodat u beter vindbaar bent in Google. Door de unieke samenwerking tussen de Feedback Company en Google worden de reviews en ratings, desgewenst direct bij Google aangeleverd en in Adwords geplaatst. Bij voldoende reacties worden dan Google sterren campagnes getoond. Dit resulteert in een sterke conversie verbetering.

Google

KinderWijs TV

Met de e-learning van KinderWijs TV vergroot u uw pedagogische vaardigheden en kennis op een laagdrempelige, toegankelijke manier wanneer het u zelf uitkomt. De e-learning is gebaseerd op leren en reflecteren aan de hand van video’s uit de hedendaagse kinder/gastouderopvang.

Voor meer informatie bezoek:

Kinderwijstv.nl

KNGO

Starten en professionaliseren in de gastouderopvang begint bij KNGO.

KennisNetwerk Gastouderopvang (KNGO) is een onafhankelijk initiatief gespecialiseerd in de sector gastouderopvang als onderdeel van kinderopvang. KNGO richt zich hoofdzakelijk via haar netwerk en betrokkenheid in de sector, voortdurende kennisdeling, het nieuwe lidmaatschap voor professionals en het Vakblad WijZ! Magazine op drie doelen:
1. Het vergroten van de pedagogische kwaliteit.
2. Professionalisering door beter ondernemerschap.
3. Meer transparantie in gastouderopvang.

Voor meer informatie bezoek:

KennisNetwerk Gastouderopvang

Het Aktie Atelier

Marketing, communicatie en management voor kinderopvang en integraal kindcentrum

In de kinderopvang gaat het weer beter. De overheid is de branche weer gunstig gezind. De crisis heeft de meeste organisaties flink op scherp gezet. Mooi! En gaan we dan nu achterover leunen? Natuurlijk niet! U moet u als kinderopvang blijvend onderscheiden in de dienstverlening en aanbod. Dat is nog niet altijd gemakkelijk. Laten wij daar nou ons werk van hebben gemaakt. Ruim 15 jaar richten wij ons volledig op de kinderopvang en zijn wij ook kwartiermaker integraal kindcentrum.

Voor meer informatie bezoek:

Het Aktie Atelier

KDV Online

Waar anderen stoppen, gaan wij verder.

KDV Online is opgericht in januari 2013 door Jeroen Pernot. Jeroen is ondernemer in hart en nieren en heeft al meer dan 15 jaar ervaring in e-commerce. Op 16 december 2011 is zijn zoon Boris geboren en hij besloot het professionele leven even met rust te laten. Het eerste jaar heeft hij volop genoten van de ontwikkeling van zijn zoon, is verhuisd en eind 2012 begon het weer te kriebelen.

Via zijn kinderdagverblijf Curious Kids kwam hij in aanraking met de markt van Kinderopvang. Deze markt is verandert van een aanbodmarkt naar een vraagmarkt met het jaar 2010 als omslagpunt. Vanaf 2011 werden kinderopvangorganisaties niet meer gebeld met uitsluitend de vraag of er plek is. Nee, de bedrijven moesten zich vanaf toen verkopen aan de potentiële klant. Jeroen zag genoeg kansen voor een nieuw bedrijf en in januari 2013 trok hij de stoute schoenen aan en besloot hij wederom een eigen bedrijf te starten.

De toekomst
KDV Online heeft als doelstelling om ca. 150 klanten te krijgen in de Kinderopvangbranche. Door gesprekspartner te zijn voor al onze klanten vergaren we veel kennis over hoe je extra klanten binnenhaalt als Kinderdagverblijf. Deze kennis bieden we u aan.

Voor meer informatie bezoek:

KDV Online

To Be Kinderopvang

Inspiratie voor en door kinderopvang

TO BE Kinderopvang is een nieuw online platform gericht op medewerkers en eigenaren in de kinderopvangbranche. Het platform biedt inspiratie, informatie en interactie met blogs, reviews, tips, interviews en meer. We zijn op 18 augustus 2016 online gegaan en bereiken nu ca. 35.000 mensen uit de kinderopvang per maand. De komende maanden zullen we de website nog uitbreiden met extra functionaliteiten.

Ca. 150 vacatures & 800 sollicitaties per maand
Sinds eind november publiceren we vacatures uit de kinderopvang op onze website. Publicatie is tot en met 31 maart gratis. Momenteel bieden we ca. 150 vacatures aan en wordt er ca. 200 keer per week gesolliciteerd.

Voor meer informatie bezoek:

To Be Kinderopvang

Braspa

Bij een professionele bedrijfstak hoort een professionele leverancier

Braspa is voor kinderdagverblijven een toonaangevende en vooral betrouwbare totaalleverancier sinds 1997. In de loop der jaren is ons assortiment enorm uitgebreid. Het is door en voor onze klanten samengesteld. Of het nu gaat om een groot of een klein kinderdagverblijf, nieuw of bestaande locatie, particulier of kinderopvangorganisatie, Braspa kan u van dienst zijn op het gebied van verzorging, voeding, speelgoed, veiligheid en hygiëne / reiniging en dat allemaal voor een scherpe marktconforme prijs.

Voor meer informatie bezoek:

Braspa

Quebble

Alles over het kind op één veilige plek

Er komt veel kijken bij het grootbrengen van kinderen. Onderwijs, kinderopvang, sport, muziek, cultuur etc. Een kind heeft er allemaal mee te maken. Wist je dat er per week wel tot 18 volwassenen betrokken zijn bij het opgroeien en opvoeden van het kind?

Een belangrijke trend die momenteel zichtbaar wordt, is het samenvoegen van veel van die activiteiten. Brede scholen bieden onderwijs, kinderopvang en sport aan. De kinderopvang breidt haar aanbod uit met sport-bso’s en dagarrangementen. Allemaal initiatieven om de ouders zoveel mogelijk tegemoet te komen. Het is immers een heel geregel om de kinderen van school naar de opvang te brengen, vervolgens naar de sportclub, muziekschool en weer naar huis.

Quebble is het nieuwe platform dat ouders verbindt met alle professionals die dagelijks met hun kinderen in de weer zijn. Door ouders een communicatieplatform te bieden waarbij ze alle communicatie rondom het kind kunnen samenbrengen op één veilige plek.

Voor meer informatie bezoek:

Quebble

Heutink kinderopvang

Groeien met Heutink

Groeien doe je niet alleen. We geloven in samenwerken en in het delen van onze passie. Kinderen groeien al meer dan 100 jaar met behulp van onze spullen. Scholen, kinderopvangcentra en welzijnsinstanties ook. Maar ook wij groeien continu.
We groeien in omvang en aanbod, maar vooral ook in kennis. Opgedaan in al die jaren.
We groeien van de successen die we boeken. Eigen successen, successen voor onze klanten, maar boven alles de successen die kinderen boeken met behulp van onze producten. Want in alles wat we doen, bedenken, voelen en uitdragen staat er uiteindelijk maar één ding centraal: het kind.

Voor meer informatie bezoek:

Heutink Kinderopvang

Parenticom

Ervaren aanbieder van communicatietrainingen in kinderopvang en basisonderwijs

Onze trainingen maken je bewust van wat je al goed doet en je ontwikkelt nieuwe vaardigheden. Je staat stil bij wat je in een gesprek wilt bereiken. Als je dat concreet benoemt heb je de helft al gewonnen, want het is vaak simpeler dan waar je tegenop ziet! Hoe zet je je eigen manier van communiceren, met tips en verbeteringen, daarvoor in? Iedere deelnemer verzamelt concrete handvatten om het geleerde in praktijk te brengen. Resultaat van onze trainingen is dat deelnemers steviger in hun schoenen staan, waardoor zij met meer plezier hun werk doen. Onze trainingen zijn altijd maatwerk met ruimte voor eigen praktijksituaties en onderlinge uitwisseling.

Voor meer informatie bezoek:

Parenticom

IMKK

Zorg dat meer ouders voor uw kinderopvang kiezen

Het kiezen voor een kinderopvangorganisatie is een lang traject. Dit biedt u tal van kansen om een potentiële klant voor uw organisatie te winnen. Er zijn echter ook veel momenten waarop u een potentiële klant kunt verliezen. Helaas zien we dat een groot deel van de kinderopvangorganisaties te veel kansen laten liggen, waardoor ouders onnodig afhaken.

Optimaliseer de werving van potentiële klanten
Ons doel is om de marketing & klantgerichtheid in de kinderopvang te professionaliseren, zodat er geen onnodige kansen meer gemist worden. Ons eerste product is de Netto Opvang Calculator. Deze oplossing geeft ouders binnen 30 seconden antwoord op de belangrijke vraag: “Wat kost kinderopvang ons nu echt?”.

Voor meer informatie bezoek:

IMKK

MTH Corporate-rgb 200x80

MTH Accountants & Adviseurs

MTH is de beste onafhankelijke partner voor ondernemers en bestuurders!

U kunt bij ons terecht voor: financiële, fiscale- en juridische advisering, bedrijfsadvisering, financieringen, digitalisering, personeelsbeleid, corporate- en personal finance, recovery en internationaal zakendoen (wij zijn lid van Moore Stephens). Dit multidisciplinaire team volgt nauwgezet de ontwikkelingen in uw branche en ondersteunt dagelijks veel kinderopvangondernemingen. Door onze brede kennis van zowel uw branche als ons eigen financiële vakgebied kunnen we u doeltreffend adviseren. Zo passen wij op uw financiële situatie.

Voor meer informatie bezoek:

MTH Accountants & Adviseurs

Logo beweegburo

het BeweegBuro

Dé partner in beweegplezier

Wij leveren aantrekkelijke en kwalitatieve beweegdiensten op maat voor scholen, gemeenten, kinderopvangorganisaties, sportclubs en particulieren. Hiermee levert het BeweegBuro direct en indirect een bijdrage aan de gezondheid en bewegingsontwikkeling van kinderen en jongvolwassenen. Bewegen moet voor iedereen leuk zijn en daar zorgt het BeweegBuro iedere dag opnieuw voor!

Voor meer informatie bezoek:

het BeweegBuro

Rups design logo

Rupsdesign

De expert is ambachtelijk photoshop

Precies 10 jaar nadat ik de Kunstacademie in Kampen heb afgerond. Het heeft heel wat bloed zweet en tranen gekost, maar uiteindelijk ben ik trots op waar Rupsdesign inmiddels is gekomen. Inmiddels heb ik heel wat mensen blij gemaakt met mijn werk. Variërend van geboortekaartjes, tot behang, logo’s en sinds kort ook decorontwerpen.
De basis van al mijn werk zijn 3D illustraties. Dat zijn eigenlijk normale illustraties, alleen dan bewerk ik ze nog na door middel van vouwen en er dingen aan te plakken. Door ze in een ruimte te plaatsen met lampen erop creëer ik dan het 3D effect.

Voor meer informatie bezoek:

Rupsdesign