Sponsoren

Over Tevreden.nl & Partners

Wij werken samen met toonaangevende organisaties in de branche. Zij maken kinderopvangawards.tevreden.nl mede mogelijk en ondersteunen ons met raad en daad.

Tevreden.nl is het grootste volledig in klanttevredenheid gespecialiseerde onderzoeksbureau van Nederland.

Enthousiaste klanten en trotse medewerkers zijn doorslaggevend in het succes van organisaties. Tevreden geeft met gericht onderzoek inzicht in klantervaringen en werkbeleving met als resultaat beter presterende organisaties met een optimaal klantgerichte dienstverlening. Steeds meer organisaties gebruiken onze onderzoeksoplossingen enerzijds voor het verbeteren van interne processen en anderzijds voor externe transparantie als marketinginstrument, verantwoording richting stakeholders of om hun maatschappelijke reputatie te verbeteren.

Voor meer informatie bezoek:

Tevreden.nl

Alles over het kind op één veilige plek

Er komt veel kijken bij het grootbrengen van kinderen. Onderwijs, kinderopvang, sport, muziek, cultuur etc. Een kind heeft er allemaal mee te maken. Wist je dat er per week wel tot 18 volwassenen betrokken zijn bij het opgroeien en opvoeden van het kind?

Een belangrijke trend die momenteel zichtbaar wordt, is het samenvoegen van veel van die activiteiten. Brede scholen bieden onderwijs, kinderopvang en sport aan. De kinderopvang breidt haar aanbod uit met sport-bso’s en dagarrangementen. Allemaal initiatieven om de ouders zoveel mogelijk tegemoet te komen. Het is immers een heel geregel om de kinderen van school naar de opvang te brengen, vervolgens naar de sportclub, muziekschool en weer naar huis.

Quebble is het nieuwe platform dat ouders verbindt met alle professionals die dagelijks met hun kinderen in de weer zijn. Door ouders een communicatieplatform te bieden waarbij ze alle communicatie rondom het kind kunnen samenbrengen op één veilige plek.

Voor meer informatie bezoek:

Quebble

MissBrownpaper begeleid organisaties bij een betere Customer Experience

Bij Miss Brownpaper geloven wij dat iedere ondernemer zijn/haar bedrijf ooit begonnen is om een goed product of unieke dienst aan de man te brengen. In de functies die ik de afgelopen 10 jaar bekleed heb, heb ik de ondernemerspassie van dichtbij mee mogen maken. Helaas zag ik ook dat bij groei van het bedrijf, de procedures onduidelijker werden en er over meerdere lagen geschakeld moet worden. En daarvan wordt de klant de dupe. En dat is jammer, want een tevreden klant, is je beste ambassadeur en je grootste bron van inkomsten.

Consultants die organisaties begeleiden bij een betere Customer Experience zijn vaak duur. Ik geloof dat dat niet hoeft en de ervaring leert dat juist MKB en non-profit organisaties ook gebaat zijn bij trajecten die de klantbeleving doen verhogen. Het is een kwestie van ‘de knop om’, waarbij ik inspireer, af en toe de vinger op de zere plek leg en je uitdaag. Omdat ik denk dat iedereen z’n eigen kennis en kunde heeft, werk ik samen met experts op verschillende gebieden en uit verschillende branches. Dit verbreed mijn horizon en verhoogt de kans dat ik je jou kan helpen!

Voor meer informatie bezoek:

MISSBROWNPAPER

Het Aktie Atelier is hét adviesbureau 100% gespecialiseerd in kinderopvang en integraal kindcentrum.

Bij ons vind je alles voor je marketing, communicatie, training en management voor je kinderopvang en IKC. Handig, want zo hoef je niet met verschillende bureaus samen te werken. Scheelt een hoop gedoe, tijd en kosten. Fijn toch?

En waar kunnen we jou bij helpen?

 • conceptontwikkeling kinderopvang: hoe onderscheid je je nou écht?;
 • ludieke wervingscampagnes medewerkers;
 • online marketing kinderopvang;
 • marketingacties vormgeven en uitzetten/werven nieuwe klanten en behouden van bestaande;
 • mystery guest onderzoek op locaties en afdeling planning;
 • training in de klantgerichte rondleiding;
 • verzorgen van teamdagen;
 • interim-projectmanagement;
 • training pm’ers, planning en management;
 • social media: implementatie en training (Facebook / Instagram);
 • webdesign kinderopvang;
 • SEO (zoekmachine optimalisatie);
 • teksten voor web en brochures;
 • grafische vormgeving/huisstijl kinderopvang en IKC.

O ja, de naam is niet voor niets gekozen. Aktie! Dat is wat je van ons mag verwachten. We stropen onze mouwen op, zetten nog een pot koffie en gaaaan!

Voor meer informatie bezoek:

Het Aktie Atelier

KinderWijs TV

Met de e-learning van KinderWijs TV vergroot u uw pedagogische vaardigheden en kennis op een laagdrempelige, toegankelijke manier wanneer het u zelf uitkomt. De e-learning is gebaseerd op leren en reflecteren aan de hand van video’s uit de hedendaagse kinder/gastouderopvang.

Voor meer informatie bezoek:

Kinderwijstv.nl

Inspiratie voor en door kinderopvang

TO BE Kinderopvang is een nieuw online platform gericht op medewerkers en eigenaren in de kinderopvangbranche. Het platform biedt inspiratie, informatie en interactie met blogs, reviews, tips, interviews en meer. We zijn op 18 augustus 2016 online gegaan en bereiken nu ca. 35.000 mensen uit de kinderopvang per maand. De komende maanden zullen we de website nog uitbreiden met extra functionaliteiten.

Ca. 150 vacatures & 800 sollicitaties per maand
Sinds eind november publiceren we vacatures uit de kinderopvang op onze website. Publicatie is tot en met 31 maart gratis. Momenteel bieden we ca. 150 vacatures aan en wordt er ca. 200 keer per week gesolliciteerd.

Voor meer informatie bezoek:

To Be Kinderopvang

Ervaren aanbieder van communicatietrainingen in kinderopvang en basisonderwijs

Onze trainingen maken je bewust van wat je al goed doet en je ontwikkelt nieuwe vaardigheden. Je staat stil bij wat je in een gesprek wilt bereiken. Als je dat concreet benoemt heb je de helft al gewonnen, want het is vaak simpeler dan waar je tegenop ziet! Hoe zet je je eigen manier van communiceren, met tips en verbeteringen, daarvoor in? Iedere deelnemer verzamelt concrete handvatten om het geleerde in praktijk te brengen. Resultaat van onze trainingen is dat deelnemers steviger in hun schoenen staan, waardoor zij met meer plezier hun werk doen. Onze trainingen zijn altijd maatwerk met ruimte voor eigen praktijksituaties en onderlinge uitwisseling.

Voor meer informatie bezoek:

Parenticom

Zorg dat meer ouders voor uw kinderopvang kiezen

Het kiezen voor een kinderopvangorganisatie is een lang traject. Dit biedt u tal van kansen om een potentiële klant voor uw organisatie te winnen. Er zijn echter ook veel momenten waarop u een potentiële klant kunt verliezen. Helaas zien we dat een groot deel van de kinderopvangorganisaties te veel kansen laten liggen, waardoor ouders onnodig afhaken.

Optimaliseer de werving van potentiële klanten
Ons doel is om de marketing & klantgerichtheid in de kinderopvang te professionaliseren, zodat er geen onnodige kansen meer gemist worden. Ons eerste product is de Netto Opvang Calculator. Deze oplossing geeft ouders binnen 30 seconden antwoord op de belangrijke vraag: “Wat kost kinderopvang ons nu echt?”.

Voor meer informatie bezoek:

IMKK

Daisy’s Opstapje biedt ondersteuning aan kinderdagverblijven met betrekking tot kwaliteit.

Kwaliteit is meer dan alleen een mooi woord in het pedagogisch beleidsplan, er komt veel bij kijken. De beleidsstukken moeten in orde zijn en in de praktijk goed uitgevoerd worden. Daarnaast wordt er van de medewerkers kwaliteit verwacht en moeten de activiteiten en ruimte uitdagend zijn voor de kinderen. Met al deze punten van kwaliteit kan Daisy’s Opstapje u helpen om binnen uw kinderdagverblijf de kwaliteit te verhogen met als doel ten allen tijden aan de wet kinderopvang te voldoen.

Daisy’s Opstapje is gespecialiseerd in het betaalbaar ondersteunen en adviseren op maat. Wij bieden onder andere de volgende diensten; Ondersteuning op maat ,GGD trajecten en handhavingstrajecten ,beleidsstukken en protocollen herschrijven en schrijven, coaching, ondersteuning en workshops, uw droom, onze zorg! Starterspakketten, abonnementen en meer.

Het is mogelijk om te kiezen tussen de verschillende diensten die er worden aangeboden door Daisy’s Opstapje. Uiteraard heeft elke kinderdagverblijf zijn eigen behoeftes. Mocht u iets anders nodig hebben schroom dan niet om contact op te nemen voor een persoonlijk consult.

Voor meer informatie bezoek:

Daisy’s Opstapje

ZaaiGoed biedt inspiratie en ondersteuning op de sociaal-emotionele ontwikkeling voor zowel kinderen als opvoeders.

Deze unieke zienswijze dragen wij over door middel van interactieve trainingen en wordt ondersteund door speelmaterialen.

ZaaiGoed is gebaseerd op het kopieergedrag van kinderen. Zij doen na wat zij van volwassenen meekrijgen. Wat we kinderen meegeven (zaaien), draagt bij aan hun ontwikkeling (oogst). Vandaar wat je zaait is wat je oogst.

ZaaiGoed versterkt kinderen en volwassen in hun zelfbeeld (ik) en in de relatie met de ander (wij). In de IK versterk je jouw Zelfkennis, Zelfredzaamheid, Zelfvertrouwen en Zelfontwikkeling. Dat gebeurt in 4 fases, Weten, Doen, Voelen en Groeien. Bij de WIJ versterk je in jouw relatie tot de ander, je leert om van elkaar te leren, samen ervaringen aan te gaan, je empathisch vermogen wordt versterkt en je leert bij te dragen aan een ander. Hier komen dezelfde vier fases naar voren; weten, doen, voelen en groeien.

Boodschappen zaaien we vaker onbewust dan bewust bij kinderen. Ben jij je er al bewust van welke boodschap jij doorgeeft aan kinderen en vanuit welke rol? Kom inspiratie op doen en zaai mee!

Voor meer informatie bezoek:

ZaaiGoed

Hier start filosoferen met kinderen

Filosofiejuf.nl helpt kinderen leren denken, doen en zijn. Want door met kinderen te filosoferen kunnen ze ontdekken wie ze zijn, wie de ander is en wat de wereld is. Hoe je dat doet lees je op onze website.

Voor meer informatie bezoek:

Filosofiejuf

Maak kennis met DoenKids!

DoenKids biedt met een jaarabonnement op de Activitheek kinderdagverblijven en BSO’s ondersteuning op het gebied van het activiteitenprogramma. In de Activitheek kan iedere pedagogisch medewerker inspiratie opdoen dankzij de duizenden uitgewerkte draaiboeken van heel diverse activiteiten.

Voor meer informatie bezoek:

DoenKids

De Ondernemersschool focust op kinderen die moeilijk toegang hebben tot innovatieve educatieve programma’s, bijvoorbeeld kinderen uit socio-economisch zwakke wijken of kinderen met een vluchtelingen achtergrond.

Bij Fawaka Ondernemersschool leren kinderen ondernemen met oog voor de wereld en de mensen met wie ze die delen (duurzaam ondernemen). De speerpunten van ons programma zijn 21e eeuwse vaardigheden, inclusiviteit, wereldoriëntatie, burgerschap en brede talentontwikkeling.

Wij laten de kinderen zien dat hun handelen impact heeft en dat ze bewuste keuzes kunnen maken. We willen een generatie van zelfstandige bewuste wereldburgers opleiden die niet alleen praten over problemen, maar ook er iets aan proberen te doen. Door hen al op jonge leeftijd op een positieve manier in contact te brengen met duurzaam ondernemen hopen wij een verschil te maken, voor henzelf en hun omgeving.

Voor meer informatie bezoek:

Fawaka

De Stulp al meer dan zestig jaar toonaangevend!

De Stulp is een uitgeverij in belonings- en motivatiematerialen voor onderwijsprofessionals en professionals die met kinderen werken. Zoals kinderdagverblijven, buitenschoolse opvang, peuterspeelzalen en peutergroepen, gastouders, logopedisten en coachingsbureaus.

Met meer dan 1400 producten is de Stulp de grootste aanbieder op het gebied van belonen en motiveren. Er zijn beloningsstickers, cijferkaarten en een grote collectie miniposters, oproepkaarten, plasdiploma’s, belonings- en afsprakenkaartjes, creatief materiaal, educatief speelgoed en vele andere producten. Al deze producten ondersteunen het motivatieproces en dragen bij aan een beter leer- en leefklimaat.

Voor meer informatie bezoek:

De Stulp

Over mth

Met meer dan 65 jaar ervaring in accountancy en belastingadvies, 16 vestigingen en 400 medewerkers, is mth sterk vertegenwoordigd in Midden en Noord-Nederland. Wij zijn specialist in financiële, fiscale- en juridische advisering, bedrijfsadvisering, financieringen, personeelsbeleid, corporate- en personal finance en recovery. Als lid van Moore Stephens zijn wij er ook voor advies over internationaal zakendoen.

Voor meer informatie bezoek:

MTH Accountants

Midden op de Veluwe, aan de rand van Apenheul vind je De St@art: één van de meest duurzame congreslocaties van Nederland.

De St@art beschikt over een auditorium voor 300 personen, verschillende vergaderruimtes en een overdekt buitenterras met uitzicht op een prachtig groene omgeving. De St@art is 365 dagen per jaar geopend. Er worden jaarlijks zo’n 350 evenementen en congressen georganiseerd. Het gebouw werd in 2010 officieel geopend door Hare Majesteit Koningin Maxima.

In De St@art is duurzaamheid op allerlei manieren terug te vinden. Zo is de vloerbedekking gemaakt van gerecyclede autobanden en spijkerbroeken. Warmte wordt opgeslagen in de grond en gebruikt om het gebouw bij kouder weer te verwarmen. Al het gebruikte hout is FSC of PEFC-gecertificeerd hout. Bovendien is De St@art helemaal CO2-neutraal. Uniek is de koffie die we onze gasten schenken. Deze ‘Lazy Monkey koffie’ is afkomstig van ons eigen koffie-project in Peru. Daar hebben we boeren getraind om op een duurzame manier koffie te verbouwen. Hierdoor hoeven zij niet langer nevelwoud te kappen voor veeteelt en blijft het leefgebied van de zeldzame geelstaartwolaap bespaard.

Het is mogelijk om een evenement in De St@art te combineren met een bezoek aan Apenheul: een bos vol (loslopende) apen. In Apenheul leven bijna 300 apen waarvan ongeveer de helft gewoon los tussen de bezoekers loopt. Een uniek concept! Apenheul trekt jaarlijks zo’n 500.000 bezoekers. Daarnaast steunt het Apenheul Natuurbehoudfonds diverse natuurbehoudprojecten over de hele wereld om de apen en hun leefgebied in het wild te beschermen. Een deel van de opbrengst van Apenheul komt hieraan ten goede.

Voor meer informatie bezoek:

Apenheul

Gratis webinar: "Hoe inspireer je ouders om voor jouw kinderopvang te kiezen?"
Meld je hier aan