Veelgstelde vragen

De afgelopen tijd hebben wij met veel organisaties gesproken over de Quebble Kinderopvang Awards. Veel organisaties stelden ons dezelfde vragen. Twijfel je dus nog of deelname voor jou interessant is? Misschien vind je hieronder het antwoord op je vragen en daarmee een goede reden om je in te schrijven!

Hoe werkt gratis deelname?

Antwoord:  Als je je aanmeldt ontvang je binnen 5 werkdagen van ons een account op ons onderzoeksplatform waarmee je klanten uit kunt nodigen een beoordeling achter te laten.

Alle beoordelingen die vóór 21 juli binnenkomen tellen mee voor de eindscore. Op 14 september worden de winnaars bekend gemaakt tijdens de Quebble Kinderopvang Awards in de Apenheul.

Ik ben een kleine organisatie, kan ik winnen van een grote organisatie?

Antwoord: Ja, want de rankschikking vind plaats op basis van gemiddelde scores. Iedere organisatie / locatie moet minimaal 10 unieke beoordelingen ontvangen om in aanmerking te komen voor een award. Er wordt van het totaal aantal antwoorden één gemiddelde genomen. Dit gemiddelde bepaald de ranking voor de award.

Ik zie dat jullie extra opties bieden, wat zijn die?

Antwoord: Wij bieden inderdaad extra mogelijkheden aan om het onderzoek leuker en simpeler te maken. Omdat we willen dat het toegankelijk is voor iedereen!

  • Verdiepend inzicht in de onderzoeksresultaten (€ 600,- voor alle locaties)
  • De verzending door Tevreden.nl laten verzorgen (€ 375,- voor alle locaties)
  • Promotiepakket met posters en flyers (€ 24,95 voor 2 posters en 50 flyers)

Ik werk voor een grote organisatie, kost deelname veel tijd en geld?

Antwoord: We kijken graag met jou hoe we het makkelijker kunnen maken. Vaak is het voor een grotere organisatie ook interessant de resultaten van dit mini-onderzoek te bekijken op deelaspecten. Wil je al het werk uit handen? Dan versturen wij het onderzoek naar al je klanten!

Vraag 5: Als ik deelneem aan de Awards, moet ik dan ook verplicht deelnemen aan de Inspiratiedag?

Antwoord: Nee, dit staat los van elkaar. Wel hebben we een ontzettend gaaf en leerzaam programma samengesteld dat gekoppeld is aan het thema van de Awards. We zouden het dus ontzettend leuk vinden je daar te zien!

Overzicht workshops

Gratis webinar: "Hoe inspireer je ouders om voor jouw kinderopvang te kiezen?"
Meld je hier aan